Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

För såväl sommar som vinter.

Den här underbart sköna och snygga pyjamasen fick jag i födelsedagspresent av Richard i september (det är därför jag fortfarande är brun om benen – och blond). Materialet är underbar bäck och bölja, eller bläck och blöja som jag brukar säga. Det är så fräscht med ljusblått och vitrandigt och det lyxiga är att jag fick både långa och korta pyjamasbyxor. Jag kan med andra ord använda pyjamasen såväl sommar som vinter. Tyvärr inte så många pyjamaspartyn i faggorna just nu, eller partyn överhuvudtaget… Så det får bli det nya trendiga hemmamodet med myskläder. Som tur är har jag alltid älskat myskläder! Varje dag som jag kommer hem från jobbet tar jag på mig “mys”. Detta är tre av plaggen i samlingen.

Blå- och vitrandig pyjamas Resteröds.

I pyjamas i soffan
Fortfarande bruna ben...
Fräsch blå- och vitrandig pyjamas

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *