Den här läckerbiten fick jag av Ricky i julklapp förra året.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Den perfekta presenten till mig! Okej då… Jag hittade den själv i Mads Nørgaards butik på Strøget i Köpenhamn (Gud vad jag längtar till Köpenhamn!) och jag provade ut rätt storlek och Nanna – som bodde i Köpenhamn då – köpte den och levererade den under julgranen ett par dagar före jul. Men ändå. Är sååå lycklig över att äga ett sådant lyxigt och perfekt plagg – kolla – bara fodret är värt en egen lovsång! Tack älskade Ricky! Jag är glad att han tycker att skor och ytterplagg är viktiga i en outfit för det har jag fått så många lyxiga och snygga av honom!

Och nu är våren här (med nöd och näppe) och min älskade jacka får komma ut i solen igen. Äntligen!

Kolla även in mina örhängen från Cornelia Webb. Det ena med en pärla vid örsnibben och det andra med en pärla som hänge. Klassiskt, men ändå kul!

Outfit: prickig jacka med pälsdetaljer: Saks Potts, benvit stickad top: Zara, svarta skinnshorts: Munthe, svarta boots: Scotch & Soda, solglasögon: Chanel, örhängen: Cornelia Webb.

Pigg outfit för våren!
Med ansiktet mot solen
Örhänge Cornelia Webb
Örhänge Cornelia Webb
På väg till jobbet

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *