Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och tack till mig själv för mina nya coola boots!

Som dessutom är praktiska! Med stor – bred – gummidel vid tårna. Perfekta för skånsk vinter! Den här klänningen fick jag i födelsedagspresent av Valle och Caro och den är sååå perfekt för mig! Jag känner mig verkligen fin i den! Känns såklart extra lyxigt när man shoppar på NK eller dricker champagne på Gretas. Nu bär jag den med ullpolo och skinnbyxor, men till sommaren kan man ha bara ben (och naturligtvis ingen ullpolo). Kanske vore coolt att ha mina konjaksfärgade overknee-stövlar till? Hmmm, måste jag prova. Visst är det kul när man får något man inte har på sin önskelista, men som blir så rätt! Jag älskar puffiga oversize-klänningar och tyget är så fint. Krämvitt med  struktur. Och så har den pärlor vid manschetterna. Pärlor är en annan favorit.

Bootsen från Diemme kunde jag bara inte motstå! De är så coola, men påminner samtidigt om något man hade när man var liten, typ allväderstövlar. Eller Graninge-kängor. Istället för Bally curlingkängor. Och så är de som sagt praktiska, förutom den ljusbeige överdelen i mocka då kanske…

Krämvit puffklänning Sister Jane, svarta skinnbyxor Day, benvit ullpolo Uniqlo, beige boots Diemme.

Shopping på NK
Klnningen har fina detaljer, som pärlor vid de breda manschetterna
Sjukt nöjd med mina nya boots från Diemme
På Café Gretas i gamla PUB-huset

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *