Här gömde sig alla skumtomtarna… Och alla andra favoritgotter!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Av en slump hamnade vi i en gigantisk lagerlokal, fullkomligt sprängfylld med godis. Pallvis med sötsaker – från golv till tak. Allt man kan önska och drömma om, från Cloetta, Marabou, Toms, Haribo… You name it! Candy people heter butiken som ligger på Lundavägen i Malmö. Jag trodde att den bara var för återförsäljare av godis, men tydligen kan vem som helst handla där. Och det är inte dyrt heller! En låda skumtomtar (som är min referens) kostar 46 kronor. Ricky hittade sockerfria hallon-/lakritsskallar som han satsade på. (Jag köpte faktiskt en annan favorit också – Banana bubs.) Kanske inte det bästa för figuren, men för humöret!!!

Dagens outfit: Marinblå kappa: Bogner, kritstrecksrandig kavaj: Baum & Pferdgarten, blå- och vitrandig blus: Dondup, kritstrecksrandiga paper bag-byxor: Nümph, vita sneakers: Eytys.

Kolla bara in allt godis man kan välja mellan!
Mina älskade skumtomtar!
Svårt att välja mellan allt gott godis!

Och här är Rickys “godishörna”!

Vägg-i-vägg med Candy people ligger Malmös största fiskeaffär. Ricky gick in där med ett fiskespö som han har fått av en kär väninna. Han ville ha en rulle (heter det väl?) till spöet, lite lina etc. Här var det också gott om färgglada små prylar – beten, flöten, sänken? Vad vet jag? För Ricky var detta iallafall en drömbutik, så tänk vad härligt att vi båda kunde hamna i himmelriket idag – också!

Ricky väljer rulle till sitt fiskespö.
Fiskegrejor i massa olika fina färger.
Gott gotti gott gott för fiskeentusiaster

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *