Visst är det snyggt med slips?

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Nu när nästan alla män har slutat bära slips, så är det kanske vår tur att ta över den traditionen – men på ett mer lekfullt sätt? Jag tycker det är kul med slips och jag får flashbacks till filmen Annie Hall av Woody Allen, som kom redan 1977. Jag var 13 år och så inspirerad av Diane Keatons outfits! Jag minns att jag lånade slipsar, skjortor och kostymvästar av pappa, köpte ett par gubbyxor och så var jag “on trend”. Jag tror inte att så många andra på Ljungsbro-skolan fattade grejen, men det struntade jag i! Har aldrig brytt mig så mycket om att andra tycker mina kläder är galna…

Den här slipsen fick jag av en kär väninna och det blev jag mycket glad för. Det blev bra med basker till också, tyckte jag. Lite pojkflickslook kan vara kul en dag som denna.

Outfit: Basker: vintage, Innersta kavajen: Ben Sherman, Yttersta kavajen: Ganni, Vit skjorta: Aiayu, Slips: Dressman, Jeans: H&M, väska: Louis Vuitton, Vita boots: Bukela.

Avslappnat, men ändå stilrent
Basker blir pricken över i
Två kavajer på varandra funkar också
Härligt att vara på väg till jobbet
Lite kaxigt är det allt!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *