Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag kommer alltid tillbaka till ljusblått.

Ljusblått är så vackert och ger en känsla av frihet. Tänk havet, himlen, förgätmigej, blåsippor, MFF… Ljusblått är en färg som jag verkligen trivs i! Jag passar bra i den också, om jag får säga det själv. Kan bero på att ljusblått matchar min ögon. Lite kul att mina supervida Ganni-jeans har blivit en favorit. Det trodde jag inte eftersom jag faktiskt upplevde 70-talsmodet när det begav sig. Tänk vad fort man vänjer sig vid och anpassar sig till modet. Blå, blå känslor i natten.

På bilden nedan står jag vid Margareta Forslunds underbara neonorange konstblommor som hon har skapat av plast från bilindustrin (berättade hon för oss när vi besökte henne i butiken i Simrishamn). En härlig konstnärinna som först och främst skapar regn- och allväderskläder i häftiga skärningar och mönster. Hon säger själv att hon alltid har varit ett komplement till Marimekko. Ni vet väl att Margareta Forslund är mamma till MaxJenny Forslund, som numera även har en butik i Moodgallerian i Stockholm? Butiken i Köpenhamn har hon haft ganska länge. Det var i mammans butik i Simrishamn som jag upptäckte MaxJenny första gången. Härligt färgglada kläder och underbara prints!

Kappa Gant, kavaj Mos mosh, linne Rosemunde, jeans Ganni, solglasögon Supermarket, örhängen Guldmakeriet i Malmö, armband arvegods från mamma och sneakers Blue on Blue (passande haha).

Framför rhododendron och neonorange kosntblommor Margareta Forslund
I ljusblå outfit framför rhododendron i Höllviken

5 Comments

 1. Fredrika Selen

  Thank you for reading and appreciating my posts! Welcome back!

  Reply
 2. Fredrika Selen

  Thank you for your appreciation! I’m really happy you like it!

  Reply
 3. Fredrika Selen

  Thank you! Your nice words make me sooo happy❣️I’m really glad you like it🥰

  Reply
 4. Fredrika Selen

  Thank you for your kind words! I’m so glad you like it and continue to follow my life!

  Reply
 5. Fredrika Selen

  Thank you for your kind words! I really appreciate hearing from you!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *