Följ min blogg med Bloglovin

Det enda positiva med coronaviruset hittills…

Är att älskade Klara kommit hem från London. Hon jobbar där som au pair och söker samtidigt olika utbildningar, så hon kan börja plugga i London i höst. Hennes familj, där hon jobbar, hotade att sätta sig i karantän (vilket de har gjort nu). Det innebär att hon också hade blivit instängd i några veckor. Och det vill hon inte. Det var lite svårt för henne att ta sig hem. Istället för att flyga till Kastrup, som hon brukar, fick hon flyga till Landvetter och sitta och kajka på en buss i flera timmar för att komma hem till oss i Malmöööö.

Finns ändå mycket att göra på hemmaplan!

Det är mysigt att bara sitta och prata, och hänga med älskade Klara… Igår gick vi en promenad genom sta’n och pratade om allt mellan himmel och jord och sedan gick vi och åt på vår mysiga kvarterskrog Tre vänner. Vill gärna stötta mina favoritrestauranger! Och så kan man se på film. I förrgår såg vi en riktigt creepy psykologisk thriller – Greta, med Isabelle Huppert i en av huvudrollerna. Den var så läskig att jag var tvungen att gå från TV-soffan ett tag. Klara sa att hon t o m såg den läskiga kvinnan framför sig när hon skulle gå och lägga sig. Kanske inte den bästa godnattfilmen… Men jag rekommenderar den ändå, för den var riktigt bra!

I helgen skulle vi egentligen åkt till Linköping och gå på min systerdotter Lovisas dotter Alvas dop, men det blev inställt… Synd, eftersom det är så sällan jag besöker min födelseort (och mina föräldrars grav i Vreta Kloster). Men, så är det ju under rådande omständigheter. Vi ser fram emot dopet längre fram! Om jag har tur får jag följa med Klara och hennes underbara väninna Ellen på ett glas vin i helgen. Det är alltid kul att lyssna på deras resonemang och funderingar. Och så ska jag och Klara ut och leta efter “de perfekta jeansen” och det är ett projekt som heter duga! Det kan ta lååååång tid. Vi håller oss med andra ord sysselsatta – tillsammans!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *