Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Det var billigare att bo på hotell än att åka taxi tur och retur Höllviken!

Vi blev bjudna på middag hos Carolina och Mats, som har flyttat till en jättefin lägenhet i Slottsstaden. Eftersom man får erbjudanden från hotell hela tiden, så tänkte vi kolla upp vad det kostade nu, i dessa tuffa tider. 395 kr per person – på Malmö live – ett av Malmös bästa hotell! Inklusive frukost (som vi inte orkade gå upp till, eftersom vår slot tid för frukost var alldeles för tidig). Det var första gången i mitt liv som jag skippade en gratisfrukost på hotell, så nu kan jag checka av den från min bucket list.

God fortsättning till er alla!

Tänkte det kunde vara kul att lägga upp en festoutfit så här när nyåret närma sig. Jag har så otroligt många festklänningar som bara hänger och väntar på att bli använda så jag passade på att ta fram en av dem till denna lyxiga helg. Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig på nyår. Även om det blir en liten tillställning, så vill jag klä upp mig! Den här blommiga klänningen från MSGM med roliga dragkedjor (fusk, de går inte att öppna) köpte jag i Köpenhamn inför min 50-årsfest och jag är glad att den fortfarande passar! Kavajen har snabbt blivit en trotjänare – en svart oversize kavaj passar till det mesta! Även stövlarna fån Acne har hängt med länge. (Jag har ett par beiga också i samma modell). Klassiker funkar alltid! 

Partyoutfit: Klänning MSGM, svart kavaj Wera, svarta stövlar Acne, dunjacka Svea, väska Louis Vuitton.

Matsäck i skogen med Jeanette, Claes och underbara Berner sennenhunden Vale.
Med Kicki på Romelåsen, vid The Lodge.
Fikakorgen packad i bakluckan.
Förra helgen blev det en promenad längs stranden. med Kultisgänget

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *