Världens mest användbara plagg!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

En kavaj funkar till allt – klänning, jeans, snyggbyxa, kjol, shorts… You name it. Och den här kavajen funkar bättre än de flesta eftersom den innehåller massor av färger, trots att den är neutral. Älskar modellen också! Den är kvinnlig och lite figursydd upptill och så blir den boxig och avslappnad nertill. Den är lite längre där bak också. Tyget är tjockt och härligt tungt. Tycker den här Ganni-kavajen är ursnygg om jag får säga det själv.

Outfit nr 1: kavaj: Ganni, orange klänning: COS, svarta jeans: Arket, boots: Diemme, rutig sjal: Zara accessories, kappa. Hope, pälsmössa: USSR.

Outfit nr 2: kavaj: Ganni, ljusblå ullpolo: Benetton, jeans: Mos mosh, vita kängor: & Other stories, dunjacka: Svea, pälsmössa: USSR, solglasögon: Chanel.

Outfit nr 3 (som visserligen inte syns så bra): kavaj: Ganni, vit ullpolo: COS, vita jeans: Dondup, rosa halsduk, Rodebjer, boots: Diemme.

Och så ryssmössan på!
Älskar hur kavajen är sydd i ryggen!

Tyget liknar det material som finns i återvunna filtar.

Eller hur? Titta på bilden nedan, så förstår du vad jag menar! Lite coolt det här med material. Är det något jag har insett så är det hur viktigt tyget är. Ta till exempel en vanlig klänningsmodell. Den kan bli hur cool som helt i rätt tyg! och så kan man leka med materialvalen. En festklänning sydd i ett “vardagsmaterial”, typ fleece eller täckjackstyg, blir en häftig kontrast. Precis samma effekt får du om du adderar festmaterial som siden och sammet till ett vardagsplagg som till exempel en fritidsjacka. Alltid kul att leka med fördomar och förväntningar.

Filt i återvunnet material
Här ska nya ingången till gamla huset ligga
Silhuetten på kavajen är så snygg!
Kavajen från Ganni till jeans och ljusblå polo
Nanna, Klara och jag på lyxlunch i Glashuset
Redo för lördagsshopping

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *