Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Så nu var det dags att plocka fram pälsen!

Naturligtvis en vintagepäls… Det varmaste och skönaste man kan bära när det blåser och är kallt och fuktigt. Jag plockade också fram förra årets julklapp från Ricky – en underbart lyxig sjal med otroligt vackert mönster i fina färger. Siden på ena sidan och sammet på den andra. Den gröna utanpåskjortan från Gestuz är årets julklapp. Det verkar som att utanpåskjortor har blivit min nya grej. Har nu lyckats samla på mig ett gäng. Ett snyggt – och praktiskt – plagg som lyfter varje outfit! Skinnbrallorna är gamla trotjänare, liksom fanny-packen i leopardmönstrad teddy. Även de svarta bootsen har hängt med några år. Jag slänger ju aldrig något, så jag ser verkligen fram emot att få en REJÄL garderob i nya tillbyggnaden på huset! Det behövs eftersom jag bara fyller på och aldrig rensar ut… De stora fina örhängena fick jag i julklapp av Valters flickvän Caroline (som tyvärr inte kunde komma till oss i jul) och de tjocka flätorna (in my dreams) har Klara flätat.

En outfit att känna sig snygg när det är kallt. Kanske inget för vandringar i skogen eller vid havet, men funkar när man ska “fingå” på sta’n eller så.

Outfit: Vintagepäls från Lundahls i Helsingborg inköpt på Da Capo i Malmö, kortärmad krämvit topp i ull från Busnel, svarta skinnbyxor Day, grön utanpåskjorta Gestuz, siden-/sammetssjal  Pierre-Louis Mascia, svarta boots med broderier Steve Madden, leopardmönstrad fanny-pack Baum & Pferdgarten, örhängen Aroz Jewelry.

I snöigt landskap i Höllviken
I min nya skjorta från Gestuz
Sjalen i siden var förra årets julklapp från Ricky
Klara har flåtat mitt hår
Mina fina örhängen fick jag av Carolie i julklapp
Bootsen är från Steve Madden
Mönstermix

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *