Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Min älskade man är så romantisk!

Idag 21 november firar vi 12 år tillsammans och Richard överraskar mig med fantastiska presenter. En superduperlyxig adventskalender från Lancôme! Den innehåller massor av fina produkter (jag har redan tjuvkikat lite) och när man fäller ut den så bildar den en liten stad – ett mini-Paris med små små hus (som innehåller presenter) och så Eiffeltornet i centrum. Så coolt! Han vet att jag älskar Paris, så därför är det extra gulligt! Tänk vad glad man kan bli av en adventskalender. Varje dag i hela långa december får man en positiv överraskning varje morgon. Kan det bli bättre?

Jag vet minst två personer som kommer bli otroligt avundsjuka!

Eller hur Nanna och Klara? Jag fick nämligen också det lyxigaste läderfodralet från Dior med sex läppstift! Tydligen är det ett set i begränsad upplaga, så det gör det ännu lyxigare! Fodralet har en spegel i locket så det är den perfekta “reseförpackningen”. Bra när man ska ut och campa haha! Färgerna är otroligt vackra och jag blir genast lockad att prova dem alla! Får nog börja med den ljusaste röda. Jag brukar inte använda så mörkt röda läppstift, men nu ska jag definitivt börja med det. Jag tycker att det är otroligt snyggt, men har alltid blivit lite modfälld när jag provar läppstift tillsammans med någon av mina döttrar. De har nämligen de mest perfekta läpparna båda två. Själv har jag tunna läppar, dessutom med ett ärr vid överläppen som förstärks av mörka läppstift. Men nu är det min tur att glänsa!

Det fantastiska läppstiftsetuiet heter: Diorrouge Golden nights – Collection couture rouge Dior, limited edition

Två tjusiga paket från älskade Ricky
Adventskalender från Lancôme med Eiffeltornet och en litet "Mini-Paris"
Adventskelender från Lancôme
Diorrouge Golden nights – Collection couture rouge Dior, limited edition
Diorrouge Golden nights – Collection couture rouge Dior, limited edition

För två år sedan friade Richard till mig!

På vår 10-årsdag. Och jag sa såklart ja! Vi var på Fuerteventura, Playitas, i sol och värme på min absoluta favoritträningsanläggning. Där finns allt man kan tänka sig inom träning! Jag har varit där tre gånger och längtar efter att få åka dit igen! Det var iallafall så romantiskt när han friade! Smart också att fria på det datum vi blev tillsammans! Då behöver vi bara komma ihåg ett datum hehe.

Så hur firar vi då?

Jo, genom att gå 2 och 1/2 timmes vandring längs stranden och ute på Söderslätt i halv storm med piskande regn. Vi hade bestämt oss för att provgå en sträcka som vi ska ta med “Kultisgänget” på adventsvandring om ett par veckor. Men om det är lika blåsigt som idag så skippar vi nog det och går mer inåt landet, för i det här vädret var detta en riktig kämparinsats! Prata med varandra är till exempel omöjligt. Skämt åsido, nu ska Ricky och jag dricka en varm glögg och ikväll ska vi äta varmrökt lax från Annedals gård och en massa goda grönsaker, trattkantareller och sås med löjrom. Mums filibabba! Det blir nog ett krispigt vitt vin till också.

Skål och ha en fortsatt underbar helg!

För två år sedan, på vår 10-årsdag friade Richard till mig!

4 Comments

 1. Kristina Strand Larsson

  Kultisgänget ser fram emot att ses! Storm eller inte! kram!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Ja, det ska bli så mysigt! Vi tog oss lite vatten över huvudet idag – bokstavligen! Ser fram emot att ses snart och håller tummarna för att vi inte blåser bort!

   Reply
 2. Klara Selén

  Nej men kan inte ens beskriva hur avis jag är! Du kommer va skitsnygg i dem färgerna! <3

  Reply
  • Fredrika Selen

   Hahaha, jag visste det! Ja, det var en otippad present, men såååå lyxig! Ja nu ska jag absolut börja med röda läppar. Coolt på de flesta, men på dig och Nanna är det supercoolt! Puss min älskade!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *