Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag är så oerhört glad och tacksam för alla underbara människor i mitt liv!

Min fantastiska man, mina underbara barn och alla härliga människor som har ringt och grattat mig på en massa olika sätt. Tänk vilken födelsedag jag fick – en hel helg av firande då jag fick göra det jag älskar mest. Umgås med mina älskade: Ricky och Nanna och så småningom Nannas pojkvän Mirza (saknade naturligtvis Valter, Klara och Richards barn), strosa runt i Köpenhamn – en stad som jag älskar, shoppa, fika, dricka vin i solen, äta fantastiskt mat och bo på vårt favorithotell. Förutom alla fantastiska presenter! Tänk vad bortskämd och lyckligt lottad jag är!

Vi har så kul tillsammans!

Nanna bor i Köpenhamn så hon var med och festade på min födelsedag och vi har verkligen kul tillsammans! Tramsar och larvar oss och skrattar mycket. Är så glad över att vi har den kontakten. Här kommer ett gäng bilder som visar hur kul vi hade. Jag tog en hel massa bilder på hotellet också, men det får bli ett eget blogginlägg annars blir det för mycket på en gång. Det får även bli ett eget inlägg om alla skitsnygga kläder jag fick i födelsedagspresent och de jag själv köpte… Älskar dansk design och skulle (skam till sägandes) kunna shoppa hur mycket som helst. I vilket fall som helst kände jag mig riktigt snygg också i mina nya outfits och det gjorde ju inte helgen mindre lyckad…

Märkligt med munskydd.

Som svensk är man så ovan vid att använda munskydd. Faktum är att det här var första gången i mitt liv som jag bar munskydd! Regeln i Köpenhamn var munskydd på restauranger och barer (när man går omkring). När man satt vid bordet fick man ta av det. Det knepiga var ju att man glömde sätta på munskyddet när man till exempel skulle gå på toaletten eller hämta mer kaffe på frukosten. Det är heller ingen hit att ha smink eller läppglans under ett munskydd… Det blir väldigt ofräscht. Sedan stängde alla restauranger och barer kl 22, men det fixade vi genom att ha vin och snacks på rummet. Vi fortsatte helt enkelt festa där!

Miljoner gånger TACK till alla underbara som kom ihåg mig på min födelsedag! Det värmer mitt hjärta något oerhört!

Ricky sjunger och grattar mig på morgonen
Några av alla mina fina paket
Vi hämtar upp Nanna på vägen
Brunch i Nørrebro
Rcky och jag på Strøget
Ricky får sin efterlängtade korv med det hele
Jag provar kläder på Illum

En av mina favoritrestauranger är Sticks’n Sushi

Så det hade vi bokat på min födelsedag. Jag älskar deras mat och jag ville kolla om Ricky, som inte är superförstjust i sushi, kunde omvändas. Och han gillade det verkligen! Så nu kan vi äta sushi oftare. Tyvärr finns ju inte kedjan Sticks’n Sushi i Sverige vad jag vet. Iallafall inte i Malmö. På lördagen satsade vi på typiskt danskt och besökte Det lille Apotek – Köpenhamns äldsta restaurang (som från början var just ett apotek) . Där åt vi panerad spätta och wienerschnitzel – i gigantportioner! Tyvärr var det inte bästa valet för Mirza som är vegetarian. Överhuvudtaget är inte Danmark bästa landet om man är vegetarian. Men de lyckades få ihop ett par vegetariska smørrebrød som tur var.

Fantastisk mat på Sticks and sushii
Sticks från Stick and sushi
Sushi på Sticks and sushi
Utsikten från restaurangen
Directors cut
Kvällens fördrinkar
Jag och Ricky på Det lille Apotek
Wienerschnitzel extra allt på Det lille Apotek
Panerad rödspätta
På väg hem i natten

2 Comments

 1. Klara Selén

  Önskar jag varit där med er!!! Och älskar din gula tröja – den har jag aldrig sett innan 🙂

  Reply
  • Fredrika Selen

   Ja det hade varit fantastiskt om du kunnat vara med min ängel. Vi hade såååå kul! Ja den gula tröjan var en present från Ricky. Jag fick otroligt många fina saker. Ska lägga upp mer outfits så ssmåningom. Puss sötnos!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *