Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och det märks!

I lördags åkte pappa Jonas och jag i en stor flyttbuss över bron till Köpenhamn för att flytta hem Nanna. Vi hade utrustat oss väl, med familjebevis (som bevisar att Nanna är vår dotter), med pass, körkort och bevis från Nanna på att hon är skriven i Köpenhamn och att hon går i skola där. Måste erkänna att det var lite nervöst att köra fram till gränsvakterna med alla papper. Tänk om de skulle neka oss inresa! Men allt gick bra och vi hittade till och med en p-plats utanför Nannas lägenhet. Sedan var det bara att kämpa på i den 28-gradiga värmen. Jag och två av Nannas kompisar sprang upp och ner för trapporna med lådor och grejor, Fanns naturligtvis ingen hiss, så många steg blev det. Nanna packade och dirigerade uppe i lägenheten och Jonas stuvade bilen. Det var svettigt, men gick förvånansvärt smidigt.

Belöningen blev några flak öl och ett dopp i havet när allt var klart

Min tanke var att vi skulle passa på att köpa lite öl nu inför sommaren när det kommer törstiga gäster, så det bestämde vi oss för. Men Bottleshop var lukket, stängt! Kanske inte så förvånande, med tanke på att 98% av kunderna är svenskar (och vi får ju inte åka till Danmark.)  Men det löste vi genom att gå till en Netto-butik nära Nannas lägenhet och handla några flak. Sedan blev det Burger King-middag på svenska sidan och så var det bara den lilla detaljen att lasta av kvar. Lyckligtvis hade vi lite plats kvar i förrådet vid jobbet, så nu är det smockfullt! Nästa belöning var att gå ner och doppa sig i havet när jag väl kom tillbaka till sommarhuset i Höllviken (där Ricky väntade med en superfräsch sommarmiddag).

Det glada flyttgänget
Nanna säger adjö till sin lägenhet
Nanna är queen of design
Det underbara doppet efter flytten
Gingravad lax och dillstuvad potatis – mums!

När Nanna är hemma sätter hon oss alla i arbete!

Igår kväll när vi kom hem till Malmö från sommarhuset var det verkligen tomteverkstad hemma! Nanna håller på med sin slutkollektion och är superstressad över allt som ska göras. Så vi hjälper henne efter bästa förmåga. Ricky är kalsongmodell, jag målade kanter på läder och Klara flätade burkflärpar som ska bli ärmar på ett plagg. Nanna själv brände latex som skulle fästas på ett par skor. Lite roligt faktiskt att se alla Nannas galna idéer och det är ändå härligt med kaos!

Nanna bränner läder på balkongen
sammanflätade burkflärpar som ärmar
icky i designade kalsonger

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *