Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Särskilt i min ålder. Men så blev det den här gången!

Min kära frissa HannaG tyckte jag skulle prova den här kalla askgrå färgen och i mina ögon är jag numera gråhårig. Jag tycker det är snyggt, men måste nog vänja mig lite. Men så tänker jag att jag ju aldrig byter frisyr, så då får jag åtminstone byta färg då och då. Kul med förändring och så är det ju trendigt med grått hår nuförtiden. Alltid kul att hänga med. Min frissa berättade att hon har blandat en kopparblond färg till en kund, så den tänkte jag testa nästa gång. Tror egentligen det passar mig bättre, eftersom jag är finare i varma färger än kalla. Men å andra sidan är det snyggt med en kontrast. Just nu är jag illröd i ansiktet, eftersom jag tog en dag ledigt och den tillbringade jag på stranden. Tänk vilken lyx att få njuta av en sommardag med 24 grader varmt och i princip vindstilla. I mitten av september! I’m happy! Iallafall trodde jag inte att jag behövde solskyddsfaktor, men det behövde jag uppenbarligen. I vilket fall som helst: nu har jag en rejäl kontrast mellan illrött och askgrått. Vilken kombo!

Här kommer lite bilder från min position på vår vackra strand idag. Och så min nya hårfärg. Den coola jobboverallen från Mads Nørgaard fick jag av min älskade Nanna för ett par år sedan. Så skön att skrota omkring i. Och den kan bli festfin om man stajlar den med rätt accessoarer!

Askgrå hårfärg i min jobbverall från Mads Nørgaard
Min dag på stranden
Vår vackra strand – Kämpingestranden

2 Comments

 1. Hanna Gustafsson

  Snygging! Jag slänger i färgen i mitt hår imorgon så går du se om den är något för dig först! 🤪😘

  Reply
  • Fredrika Selen

   Perfekt! Jag älskar mitt askblonda nu, men vill absolut testa kopparblont!❤️

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *