Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

House of Sunny – bra namn tycker jag!

Även när det regnar känns det bra att bära byxor med det namnet! Dessa godingar hittade jag i Köpenhamn, på Magasin du Nord. Kul med lite djurmönstrat och så nära klassiskt jag kommer. Jag menar, de är ju svarta och vita! När det regnar är min nya favoritjacka från Ellesse perfekt. Bara att fälla upp kapuschongen, så håller luggen sig torr hehe. Här poserar jag på den regnvåta kajen vid kanalen, utanför Malmö live. Så coolt att Malmö har fått så många nya signaturbyggnader!

Zebrarandiga byxor House of Sunny, vit skjorta Aiayu, svarta boots Scotch & Soda, väska Dior Boston bag, ljusblå hoodie Ellesse.

Jag i mina zebrarandiga byxor
Byxor från House of Sunny
Regnigt trädäck vid kanalen i Malmö
Jag älskjar min fluffiga blå jacka med kapuschong!

2 Comments

 1. Klara Selén

  SÅ SNYGGA BYXOR!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack min ängel! Ja de är coola. Bara ett problem, de är inte stretchiga…

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *