Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Men man vet ju aldrig…

Jag lever på hoppet! Idag valde jag en av mina favorit sommar-outfits: mitt knallblå set, som egentligen inte är något set. Det råkar bara vara så att jag älskar den här kleinblå färgen och så råkade det vara så att de kleinblå shortsen hade exakt samma kleinblå färg som en topp jag inte kunde låta bli att klicka hem från Boozt. (Köpte faktiskt en i samma modell till Nanna, men i svart förstås.) Den här knallblå färgen poppar verkligen och är naturligtvis extra snygg när man är brun. Så man får ju passa på innan färgen falnar… Färgen är också ursnygg till neonorange och guld. Jag fick faktiskt beröm för mina kläder i morse när jag skulle hämta ut ett paket från posten. Posttjejerna berömde färgen och det är alltid kul när man uppmärksammas!

Topp Dagmar, manchesterjacka Closed, shorts Ralph Lauren, sneakers Blue on Blue, solglasögon Supermarket, väska Mulberry, örhängen Guldmakeriet i Malmö, guldhalsband Nr 19 Plus.

Jag i min knallblå outfit
Med jacka och väska
Mina knallblå solglasögon från Supermarket
I knallblå iutfit framför sommarhuset
shorts och sneakers

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *