Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Åt jag på Custon i Tjörnarp.

På ett riktigt hak på väg till ett kundmöte i torsdags. Roligt ändå att hamna på oväntade platser, plötsligt händer det liksom. Man får se sådant man aldrig sett innan. Och äta sådant man aldrig trodde man skulle äta… Menyn får mig att himla med ögonen. Nästa gång får det nog bli en Custons special! Vad är då en trucker toast? Jo enligt Custon, som är en enkel vägkrog, så är det falukorv, ägg, bacon och chilisås mellan två rostebrödsskivor (som inte var rostade). Till detta en sallad på isbergssallad, gurka och tomat som nog var godare för några dagar sedan. Och massor av stekt kulpotatis. Ooops, glömde baconkrämen och den picklade rödlöken. Kom till mig alla kolhydrater! En sådan här macka kan man hålla sig mätt på i flera dygn. Hela stället var kul på flera olika sätt. Det räcker att titta på bilderna för att förstå vad jag menar. Älskar presenttipset: “Nu är det säsong att skoja med MC-polisen och grannfrun”???????

Jag minglar med de andra restauranggästerna
Ricky väntar på sin mat
Perfekta presenten
Micke väntsra på sin mat
Menyn var något alldeles extra

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *