Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Tänk vad lyckligt lottad jag är!

Vi kallar det fredagsbuketten. Det kan tyckas gammaldags att min man ska ge mig blommor, men varför inte få lov att vara lite gammaldags romantisk? Jag ger min man lyxiga presenter också (sist var det en kajak med all tillhörande utrustning). Det är bara så lyxigt att kunna sätta in en bukett färska blommor på bordet på fredagen när huset är städat och fint och man kommer hem, trött efter en veckas jobb. En onödig lyx kan tyckas, men det är ofta den där “onödiga” vardagslyxen som man njuter mest av. Det behöver inte vara så storslaget. Jag kommer ihåg när jag var student och inte hade särskilt god ekonomi. När studielånet kom var höjden av lyx att kunna köpa en bukett tulpaner och ett hushållspapper av god kvalitet, gärna med mönster (obs! vi pratar 80-tal).

Här kommer några bildexempel på vackra buketter jag fått. Blommorna på den sista bilden är särskilt gulligt uttänkt, för det var på Internationella kvinnodagen och Nanna var hemma och bodde hos oss den helgen. Då köpte Ricky en bukett till mig och en till Nanna. Vilken fantastisk omtanke!

Framför bokhyllan i sommarhuset
matplatsen på första våningen
Vilka vackra rosor!
I min randiga väst och mörkbruna skinnkjol
Dior Boston bag från Mamsell Vintage
Min och Nannas bukett på internationella kvinnodagen 8 mars

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *