Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Skön powerwalk till Västra hamnen i bästa vädret

När vi var i Torekov i helgen lyckades jag fynda i hotellets shop – såklart! Mina nya knallblå, leopardmönstrade träningstights från Casall måste ju provas på en powerwalk! Klara och jag gick ner till Västra hamnen och så gick vi en runda där innan vi gick tillbaka. Blev väl en 9000 steg iallafall! Vi kollade också in wakeboard-stället i kanalen nere i Västra hamnen. Ser superkul ut, men svårt! Man står på brädan och håller sig i en zipline som leder ut i vattnet. (Det finns hopp och grejor också, när man börjar bli avancerad.) Vi hittade också en agility-bana som vi var tvungna att prova! Är så mysigt att hänga med Klara! Jag njuter av varje minut nu, för snart försvinner hon vidare, först till kollot där hon ska jobba och sedan till London för att plugga. Att hon varit hemma ett par månader är det enda positiva med den eländiga pandemin.

Älskar de underbara varma sommarkvällarna vi har nu! Man har ork att göra roliga saker efter jobbet. Tur är ju det, med tanke på våra 3 förestående flyttar. Imorgon flyttar vi jobbet, på lördag flyttar vi Nanna och i slutet  av juli flyttar vi från lägenheten i Malmö ner till Höllviken. Det kräver kraft och energi!

Klara tränar på agilitybanan
Jag tränar balans på agilitybanan
Mina nya träningstights från Casall

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *