Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vi firar Valters namnsdag, Nannas examen, Rickys födelsedag, Klaras födelsedag och min födelsedag…

Så får det bli när alla barnen är utspridda på olika håll. Då får man vara lite rationell och köra ett “uppsamlingsheat” av firande. Tyvärr lyckades vi inte få med Ludde och Lisa, men annars var alla samlade. Det är en tradition sedan länge att vi har en kräftskiva för att fira Klaras och Rickys födelsedag, men den här gången blev det ännu mer att fira! Det var ännu en varm och härlig sommarkväll, så förutsättningarna var de allra bästa. Vi bjöd på svenska kräftor som var fantastiskt goda! Utöver det hade vi Västerbottenpaj, ostar och bröd. Allt startade med en skål i champagne. Vi hade jordgubbstårta till efterrätt – också en kär tradition! Vi sjöng massor av snapsvisor och alla fick köra lambo… Först ser ni en av de sällsynta bilder på mig och mina älskade barn. Sista bilden är Ricky som testar ett av sina träningsband som han fick i födelsedagspresent av sina barn (då var han inte helt nykter…).

Stort tack till våra älskade barn (med respektive) för alla fina presenter och för att vi tillsammans fixade en superkul fest!

Alla mina barn på plats hemma
Presentbordet
Jimmy häller upp champagnen
Valter och Caroline
Full rulle på kräftskivan
Mirza kör lambo
Valter kör lambo
Nanna och Mirza gullar
Klara gillar kräftor
Hedda kör lambo
Jag kör lambo
Ricky sörplar loss
Massor av underbart goda svenska kräftor
Klara njuter av kräftorna
Klara kör lambo
Richard testar sina nya träningsband

2 Comments

 1. Per

  Grattis till alla firare! Vilken härlig fest ni verkade ha!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack! Ja, det var supermysigt att kunna samla alla på en gång! Sedan är ju kräftor en favorit! I helgen har vi kört Valter och Caroline till Hyllie och slutligen Klara. Så nu är de tillbaka i Bryssel och London. Nanna är i Köpenhamn. Det innebär att jag och Richard är helt själva igen. Känns konstigt efter att ha haft ungdomar boende hos oss i nästa 2 månader. Sorgligt, men ändå skönt.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *