Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag älskar vita skjortor och vita blusar och vita t-shirts och vita linnen…

Jag har ett helt gäng, minst sagt. När jag visade denna nyinköpta från Aiayu för Nanna undrade hon om jag inte redan hade en vit skjorta… Jag tycker det är så fräscht och lättburet med en vit krispig skjorta eller topp. Funkar till det mesta! Och så måste man ju ha flera olika modeller och material; skrynkligt och lite leisure eller mer välstruket och strikt, kort modell eller lång, tajt eller vid, med puffärmar i spets eller utan spets, som ska passa till olika kavajer, koftor, tröjor med mera, med mera…

Jag har letat efter ett alternativ till Birkenstock

Jag har tänkt köpa ett par Birkenstock sååå många gånger, men varje gång hejdar jag mig i sista stund. Jag går helt enkelt inte igång på dem. (Och så tycker jag att de är för vanliga.) Men samtidigt är jag avundsjuk på alla som har ett par riktigt fotriktiga och sköna sandaler som de kan gå långt i. Och så fick jag syn på dessa från Arket och då var jag fast! Älskar att de är så chunky och kraftfulla! Och fotriktiga och sköna. I’m happy! Nu har jag mitt eget alternativ til Birken.

Vit skjorta Aiayu, kavaj Wera, jeans Mos mosh, lädersandaler Arket, väska Noé Louis Vuitton, halsband, Nr 19 Plus i Malmö, örhängen Cornelia Webb

På väg till jobbet
Mina nya sandaler från Arket
På gång

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *