Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vilka dagar!

Jag stortrivs i den här ljuvliga värmen! Vilka dagar vi har! Känslan är nästan densamma som på vår bilsemester ner till Languedoc förra sommaren. Den svalkande AC:n i bilen och när man kliver ut möts man av en vägg av värme. Jag älskar det! Sedan är det helt klart så att bästa platsen att vara är i bilen eller på stranden, där det fläktar och man kan hoppa i det friska klara vattnet allt som oftast. Kvällarna är också perfekta – särskilt för kräftätande. För det blir ju alltid lite kräftspad som spills och ett och annat kräftben som tappas.

Helgen har varit ljuvlig! Full av sociala aktiviteter och strandliv. Alla mina barn har varit hemma och som bonus Valters flickvän Caroline och Nannas pojkvän Mirza. Han studerar klassisk komposition, vilket är superhäftigt och jag har varit så glad att jag behållit mitt piano och dessutom sett till att stämma det. Vilken pianovirtuos! Tänk att kunna sätta sig vid ett piano och bara improvisera fram ljuvliga toner!

Bubbel på stranden med Li och Jari, kräftskiva med Marianne och Anders, MFF-match på TV (visst är vi väl rediga Näset-bor nu, med våra gåsatofflor och Höllviken på t-shirtarna?), härliga långa snack med Nanna och Klara, middag med alla barn och respektive… Ja, jag är sååååå lycklig och nöjd med min helg! Och ser fram emot imorgon, när vi ska samlas allihop igen (då är även Hedwig och Jimmy med) för att fira allas födelsedagar och Nannas examen, innan alla ungdomar flyger vidare till Bryssel, Köpenhamn, London… Snyft. Så snart kan du läsa mer här om kräftskiva nr 4.

Mirza och Klara dricker Aperol spritz
Mirza spelar piano med den äran
Vi dricker bubbel på stranden
Jag och Klara solar på Kämpingestranden
Richard förbereder maten
Nanna gör sallad
Marianne och Anders hos oss på kräftskiva
Taggade inför matchen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *