Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Hav och sand och sommar = strandliv!

Det bästa i livet om du frågar mig. Vi är mitt i en flytt med allt vad det innebär av packning, rensning, städning och fönsterputsning. Vårt dilemma är att vi inte har ett färdigt boende att flytta vårt bohag till, utan bara ett litet sommarhus. Därför har vi fixat olika förvaringslösningar. En stor del av mina kläder förvaras i Hedwigs och Jimmys garage. Mina barns grejor förvaras i ett förråd i källaren under vårt f d kontor och en stor del kommer att förvaras hos flyttfirman. Utöver detta har vi skänkt och sålt en del grejor. Just nu är det lite flyttkaos, så jag tänkte göra det lätt för mig och bara lägga ut bilder från vårt underbara sommarparadis. (ja, vi har tagit oss tid att koppla av och njuta emellan “jobbrycken”. Här kommer bilder från min sommar:

Klitterna på Kämpingestranden
Ricky och jag på stranden

After beach hos Li

Li häller upp bubbel

Sommarens njutningar – god mat och dryck!

Min solskenskaka med jordgubbar och vaniljglass
Dillstuvad potatis med lax och gravlaxsås
Säsongens första svenska kräftor
Öl och ostbågar framför The Crown

Härligt häng på Strandtugg

En vacker sommarkväll på restaurang Strandtugg
Röding på Strandtugg
Jag i mina nya skinnshorts

Säsongen då allt prunkar och blommar!

Massor av oliver på våra olivträd
Lavendel och penningblad

Om man äter massor av god mat är det bra att träna lite också…

Morgonens power walk
Klara och jag har tränat
Klara knyter joggingskorna

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *