Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Finaste morsdagspresenten från mina älskade barn – i förskott!

Jag blev så glad i söndags! Jag hade två av mina barn hemma på samma gång – Klara och Nanna. Valter sitter ju fast nere i Bryssel… De bestämde sig för att ge morsdagspresenten till mig i förskott. Jag fick världens coolaste halsband, nästan lite “gangsta-stil”. Om man tittar från ena hållet står det MOM och från andra hållet WOW. Häftigt på alla sätt! Jag har det på mig varje dag. Tusen tack mina älskade barn! Bilden nedan är från senast vi lyckades träffas allihop på en gång, i december. Jag slänger också med en bild på mina älskade barn från förr, en skidresa för länge sedan. Det är sjukt så snabbt tiden går! Men jag är så lycklig att alla mina barn har blivit så fantastiska vuxna människor: kloka, omtänksamma, ambitiösa, viljestarka och roliga. Ja, helt enkelt underbara (tycker mamma)!

Tack till mina älskade barn Valter, Nanna och Klara!

PS. Den vita Ganni-blusen med gigantiska puffärmar på bilden fick jag också av Nanna plus en ursnygg prickig knytblus. (Polon är också Ganni, som jag köpte starkt rabatterad via Nanna.)

Jag med mina älskade bar – Klara, Nanna och Valter
Valter, Nanna och Klara i en soffa i en stuga i fjällen
Häftigt halsband jag fick i morsdagspresent

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *