Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Finns det något underbarare än sommar?

Nej, inte om du frågar mig. Om sommaren är varm och solig vill säga. Hittills är jag mycket nöjd med vädret. Det har varit lite varannandagsväder, vilket passar oss perfekt, för då kan vi ta en dag då vi fixar med vår flytt – rensar och kör grejor från lägenhet i Malmö hit till sommarhuset i Höllviken. Nästa dag packar vi en lyxig matsäck och tillbringar hela dagen på stranden, med att läsa, bada, sola, sova, prata med varandra och med våra strandvänner Li och Lena. Vi har även haft Klara på besök i ett par omgångar. Är så mysigt att ha henne hos oss och jag får sällskap på morgonens power walk. Bara en sådan sak.

Morgonens power walk
Klara knyter jogginskorna
Efter avslutad träningsrunda
Klara och jag har tränat

Allrakäraste syster kom på besök!

Och med sig hade hon sin Jonny och labradorerna Siri och Saga. Det är alltid så mysigt att träffa min syster! Tyvärr  kunde de inte följa med oss till stranden på grund av hundarna, men vi fick iallafall en härlig kväll och morgon tillsammans. Jag vet inte om jag nämnt detta innan, men jag skrattar aldrig lika hejdlöst med någon annan som med Malin. Det bubblar liksom fram och går inte att hejda – härlig känsla! Här kommer några bilder från deras besök. (OBS! Det var inte min idé att de skulle dammsuga lillhuset efter sitt besök. Men det var såklart snällt.) Ska bli spännande att se hur björnbärsbusken som vi fick av dem tar sig. Även de småländska isterbanden ser vi fram emot att smaka!

Middag med Malin och Jonny
Labradoren Siri, eller är det Saga?
Malin och Jonny på besök
Jonny äter frukost i lugn och ro
Vitt vin är gott på sommaren

Jag tycker nästa bild får representera allt som sommaren står för, för mig: kärlek, värme, lätthet, fantasi, ljus, avkoppling och skönhet. Hoppas ni alla har en lika underbar sommar som jag och må den fortsätta läääänge!

Flygplan som skapat ett hjärta

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *