Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Sportig stil man blir glad av!

Om någon har missat det, så gillar jag färg. Jag blir glad av att bära olika färger beroende på humör. Rött har jag inte så många plagg i, men jag tycker det är en otroligt häftig färg. Sportmode är en annan favorit och jag är så lycklig över att det numera finns massor av sportinspirerade kläder i butikerna. Det är skönt, det är snyggt och det kan faktiskt även vara “classy”. Just den här rugbyinspirerade klänningen med Janne Långben och Klarabella köpte jag till Klara när H&M hade ett samarbete med Moschino, men hon har aldrig använt den, så då blev den helt enkelt min igen. Tack för det Klara! (Matchar min bil rätt bra också hehe.) Dessa Moschino-sneakers med röda hjärtan hittade jag online förra våren, så nu åkte de också på och hux flux blev det en Moschino-dag idag.

Klänning H&M, kjol Gant, sneakers Moschino, solbrillor Ray-Ban.

Moschino labels
söta Moschino sneakers med röda hjärtan
Vita sneakers med röda hjärtan från Moschino

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *