Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin

I fredags tog vi tåget till Stockholm. Ursprungsplanen var att vi skulle vara ett helt gäng släktingar som först överraskade Ludwig på en restaurang. Efter maten skulle vi gå till en bar och där skulle ett helt gäng av hans kompisar vara. Surprise!!! Men, som med allt annat detta upp och nedvända år, kunde vi inte följa den planen… Vi ville ändå gratulera, jag menar det är stort att fylla 30 år! Och han blev överraskad, tack vare Lisas finter. Och glad också!

Fantastiskt hotell i Vasastan

Vi bodde på hotell BliquebyNobis och det var verkligen fint! Jag älskade badrummen som var helt i terrazzo! Och enkelheten i inredningen. Allt man önskade fanns där och det var enkelt och snyggt designat. Vi gick en promenad i Vasastan (med fika på Fabrique) och sedan mötte vi Ludwig och Lisa i baren. Middagen åt vi på hotellets restaurang – Arc rooftop, med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Maten var också riktigt god, men Stockholmspriserna är saftiga… Vi sparade dock inte in på något. Det var drinkar och desserter och kaffe och avec och drinkar igen…

Richard på väg in på Hotell Blique i Stockholm
Badrummet helt i Terrazzo, med Byredo-produkter
Fika på Fabrique
Första drinken för att fira
På väg ut på sta'n i Stockholm

Hemma igen – och festen fortsätter!

Vi hann ta en lång, skön promenad i vackra Pildammsparken i Malmö på söndagen. Men sedan kom Nanna hem och då var det full rulle igen! Det är så underbart att ha henne hemma, men hon stannar alltid så kort tid, så det blir lite körigt… Vi hann iallafall med en grillmiddag med kött, svensk färskpotatis, såser och en riktig sommarsallad med jordgubbar. Och en massa gott drickbart till detta. Sedan skulle vi hjälpa Nanna med ett skolprojekt. Hon ska sticka en oversize herrtröja i plastfolie! Eller snarare, hon ska anlita en kvinna som hjälper henne (godkänt av skolan eftersom hon ska skapa så många outfits). Och plastfolien måste först bli till “garnnystan”. Så vi roade oss med att vira garn. Ska verkligen bli spännande att se slutresultatet! Klara har redan paxat att hon vill ha tröjan. och den blir nog riktigt cool – typ självlysande grön. Kan nog bli lite svettig att bära dock – inget att rekommendera för en utekväll!

Promenad i Pildammsparken
Nanna och Klara skålar i Aperol spritz
Vi förvandlar plastfolie till "garn"
"garnnystan" av plastfolie
En riktig sommarsallad

Glömde visa vad vi i familjen får ställa upp på (mer än vira plastfolie). Här får Ricky agera modell i ett par byxor som man ska se kobent ut i. (Vem vill se kobent ut???)

Ricky agerar modell

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *