Följ min blogg med Bloglovin

Jo, man försöker fortsätta leva som vanligt!

Jag är orolig för att hela landet stannar om vi inte håller igång Sverige. Är man sjuk, eller känner minsta symptom är det klart att man ska hålla sig hemma och undvika kontakt med andra, men så länge man är frisk bör ju livet gå vidare som vanligt (så gott det går). En ekonomisk kollaps gör ju ingen lyckligare. Jag tycker vi så långt möjligt ska undvika att få panik och sprida rädsla. Vi ska ta hand om oss själva och varandra, såklart. Men vi ska också hålla igång Sverige!

 

 

Lördag med goa vänner

Vi började lördagen med en promenad i det underbart soliga vädret. Tänk vad man längtar efter ljuset nu! Sedan hade Ricky klipptid hos HannaG och jag fick min lugg klippt på samma gång. Skönt – nu ser jag igen haha. På kvällen var vi bjudna till Susann och Ulf i Lödde. Det var verkligen länge sedan vi sågs och det är alltid lika kul att träffas! Vi tog en über dit (och hem) så vi kunde njuta av det goda vinet till den underbara maten. Och fördrinken! Susann köpte en flaska jordgubbsgin till mig på en ginfestival de besökte. Sedan drack de – nästan – ur min flaska, men jag fick i alla fall smaka en supergod GT på ginen – med färska jordgubbar och någon slags jordgubbsmousse. Gott var det i alla fall!

Söndag med promenad på stranden

Jag antar att det inte har undgått någon att vi ska sälja lägenheten och flytta till vårt sommarhus medan vi bygger? (Jodå, vi fortsätter processen med försäljningen precis som vanligt.) Nu hade vi i alla fall ett antal lådor som skulle ner till sommarhuset – rensa, röja, slänga, ge bort… Ett par lådor hamnade också i Heddas och Jimmys garage som mycket lägligt gapar tomt. Vi passade också på att gå en lång promenad längs havet. Underbart skönt! Det blåste och var egentligen ganska kallt, men havet är häftigt i alla väder. Som född inlandsbo älskar jag havets alla skiftningar!

Lilla Klara kom hem!

Det är inte mycket som är positivt med Corona-pandemin, men en ljusglimt i allt elände är att min älskade dotter Klara kom hem igår! Hennes bokade flyg till Kastrup ställdes in, så hon fick flyga till Landvetter och ta buss därifrån, men hem kom hon iallafall. Så skönt att ha henne hemma igen! Nu kommer hon sabba min snygga bäddning och styling i hennes rum, men det är smällar man får ta… Skämt åsido, man vill gärna omge sig med sina nära och kära i denna otrygga värld. Men, men, vi försöker hålla ångan och humöret uppe. Vi jobbar på och fortsätter gå ut och äta, shoppa, åka taxi, promenera, träna och träffa vänner. Heja Sverige!

Banalt och ytligt kanske, men jag är sjukt nöjd med min nya färg på naglarna – tack till min duktiga nagelfixare Sandra! Älskar också min nya parfym – Gucci Mémoire d’une odeur. Precis lagom kryddig, men ändå frisk!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *