Jag vill önska alla en fantastiskt mysig, rolig och romantisk Alla Hjärtans Dag med detta vackra hjärta med torkade blommor och gräs som hänger i fönstret på Caroli Blomsterbutik. Vi är stammisar där, eftersom Ricky köper blommor till mig där varje fredag. Så romantiskt!

Jag tycker det här hjärtat är så vackert, och småler lite för mig själv när jag inser att det är trendigt med torkade blommor igen. Jag minns min första lägenhet i Lund, där jag hade torkade blommor i en gammal potta (en vacker sådan). Buketten var fin i någon vecka, men blommorna blev värsta dammsamlaren efterhand! Kul ändå att allt kommer tillbaka.

Följ min blogg med Bloglovin

Överraskningar på gång!

I morse bjöd jag Ricky på kaffe på sängen (gör jag visserligen varje dag) och så fick han en fin, rutig utanpåskjorta/tunn jacka i brunt och olivgrönt från Whyred. Han har inget sådant plagg och jag tänkte att den blir snygg i vår med en vit t-shirt under.

Glim och glam

Dessutom har jag bokat bra platser på Malmö Stadsteater, som Ricky sagt att han gärna vill besöka någon gång. Vi ska se föreställningen Hedwig and the angry inch. Den handlar om transpersonen och rockstjärnan Hedwig som föds som Hansel i kalla krigets Östberlin och under sin uppväxt sitter med huvudet i en avslagen ugn och sjunger med i listettor från amerikanska arméns radiokanal. Låter kanske inte så upplyftande, men musiken är inspirerad av artister som David Bowie, Debbie Harry, Iggy Pop, Lou Reed, 70-talets androgyna glamrockscen och den tidiga punken. Och det är upplyftande!

Presenter i förväg

Bara så att ni inte tror att Ricky slipper undan… Jag fick dock mina presenter i förväg (valde dem själv). Ett par urcoola vita vandringskängor (som nog inte är skapta för att vandra i) från & Other Stories och ett par svarta, pälsbrämade handskar. Lika bra att få välja själv. Då blir det garanterat rätt. Och så fick jag en enorm bukett otroligt vackra rosor – 9 rosa och 3 röda. Det är kärlek!

 

Snart ska vi på teatern och annat mys. Stor kram till er alla!

1 Comment

  1. Fredrika Selen

    Thannk you! This is sooo fun!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *