Att ta sig vatten över huvudet.

Plötsligt händer det! Ikväll var vi på galapremiär av filmen Breaking surface som har gjorts av Way Creative Films tillsammans med Film i Skåne och Malmö stad. Skaparen är Joakim Hedén och han är också anledningen till att vi var inbjudna, eftersom han var anställd av Richard en gång i tiden. Han säger till och med att Richard är anledningen till att han började jobba med film!

Biopremiären är 14 februari, för alla som är intresserade av att se en film som mestadels utspelar sig under vatten. Den kallar sig för Sveriges första överlevnadsthriller under vattenytan. Det är faktiskt en av mina värsta mardrömmar – att vara under vatten och inte kunna komma upp. Det var jobbigt att se filmen. Klaustrofobiskt och panikartat och därför också mycket bra.​

Följ min blogg med Bloglovin

Mingel med fina kulturfolket

Film och mingel. Ricky kände många och jag kände… ett fåtal. Älskar att hamna i nya sammanhang och med olika typer av människor. Jag kan bara sitta och iaktta och fundera över grupptillhörigheter och hur viktigt det är för vissa att passa in. Men det var gott och det är alltid trevligt att dricka bubbel mitt i veckan.

Slut på mingel och social studies. God natt!

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *