Vi hade aldrig besökt restaurang V i Malmö innan…

Men så ligger deras uteservering  på ett så klockrent läge, på Balzarsgatan, i solen, så när vi gick förbi där i tisdags tyckte jag att vi skulle stanna där en stund och ta ett glas rosé. Sagt och gjort. Och så tittade vi på tallrikarna som bordsgrannarna serverades (på behörigt avstånd från oss så klart) och pizzorna och salladerna såg helt ljuvliga ut. Därför bestämde vi att vi skulle träffa Madde och Max där på onsdagen. Trodde vi. Det visade sig vara ett missförstånd, för de trodde att vi skulle ses på torsdagen. Ok, tänkte vi, då går vi hit imorgon också. Så på tre dagar har vi lärt känna en supertrevlig restaurang – med underbar mat. Vardagslyx när den är som bäst.

Kan varmt rekommendera restaurang V i Malmö! Och när du ändå är där, kolla inredningen inne i restaurangen. Sååå cool!

Följ min blogg med Bloglovin

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *