Men följ mig gärna på instagram, för där kommer det hända mer!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag kommer säkert lägga upp ett och annat inlägg här och jag kommer definitivt dela med mig av mina sommarupplevelser på instagram. Det ska bli så lyxigt att ha semester! Längtar verkligen efter att skrota omkring hemma och gudarna ska veta att det finns projekt att sätta tänderna i! Jag ska måla om utemöbler, sätta upp gardiner, tömma garaget hos Hedda och Jimmy (och placera ut de kläder/prylar vi förvarat där), rensa rabatter (yes, det behövs nu när vi har fått så fina växter), strukturera om i garderober och platser för förvaring… Jodå, det finns att göra. Men är vädret varmt och solen skiner, då är det stranden som gäller! Kommer alltid i första hand. SUP:en och kanoten måste vi också utforska mer. Sedan har vi många vänner som vi inte har bjudit hem på länge, så förhoppningsvis hinner vi träffa åtminstone en del goda vänner. Vi har dessutom fått en del nya tack vare bygget och de vill jag också bjuda hem.

Vill passa på att önska alla en underbart skön sommar med massor av sol, gos och bus! Kram på er!

Några bilder på sommaroutfits…

Kommer här:

Outfit 1: Kamo-jacka vintage, vit tunn blus: Filippa K, guldbyxor: Filippa K, guldsneakers: Fila, solglasögon: Elsa Hosk, handväska: Dior Bostonbag.

Outfit 2: Vit blus med puffiga spetsärmar: Wera, svarta långa jeansshorts: H&M, ljusblå dunväst: Mads Nørgaard, svarta lädersandaler: Arket, solglasögon: Chanel.

Skön outfit när vädret är varmt, men inte supervarmt.
Med solglasögon på.
Vi trivs så bra på High court!
I skuggan av björken
Vid min fina röda Merca
Den här dagen hade jag bolla bolla
På morgonen kan det vara skönt med en dunväst
Nymålade tånaglar
Mina coola solglasögon från Chanel.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *