Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Nu närmar det sig…

Datum för slutbesiktning av vårt nya hus är 15 maj. Så nu är det lite slutspurt på gång, vilket är fantastiskt kul eftersom vi gillar det vi ser! Nu är nästan all el dragen och elskåpet är lite mindre trassligt än tidigare. Vi har till och med laddat ner appen plejd så att vi kan styra all belysning. Allt är dimbart och det är ett krav för mig till exempel på morgonen. Hatar att få en stark lampa i ansiktet på morgonen (om det inte är solen förstås, för att vakna av solsken älskar jag).

I förrgår kom trägolvet (snickare Kim lägger det precis just nu) och tegelgolvet och igår kom all kakel och klinker till badrummet. Är sjukt nöjd med utseendet på plattorna! Kommer bli så snyggt med högblankt kakel mot matt klinker. Det ribbade taket i högdelen av köket börjar också växa fram. De som säljer detta tak i Sverige var på besök hos oss igår för att kolla in det. Är tydligen ett nytt sätt från Danmark att sätta sådana här tak. Fördelen är att taket kommer “i sjok” och att det sitter ljudisolering mellan ribborna så att rummet får bra akustik. Ismaskinen är också levererad. En mycket viktig detalj inför sommarens drinkar!

Och så är ringklockan på plats, så nu är det bara att komma och hälsa på!

Richard hjälper till att bära in golvet
Johan gör det mesta jobbet
Det ribbade taket börjar sättas upp
Blir så snyggt med ribbat tak
Även all kakel och klinker är levererad
Stora kakelplattor i marmor
Även tegelgolvet är levererat!
Matt golv i den italienska klinkern
Ringklockan sitter där den ska!
Plejd app styr ljuset

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *