Följ min blogg med Bloglovin

Välkommen till HannaG-familjen!

Hos HannaG har vi skrattat, gråtit och benat ut livets alla gåtor. Att gå och klippa sig är liksom inte bara att klippa sig. Det är en happening, ett event, ett terapeutiskt möte. När mina barn bodde hemma ville de alltid följa med till HannaG. Inte för att de skulle klippa sig, utan bara för att det alltid hände så mycket hos henne. Hundar, ungar och folk från gatan trillade in hipp som happ och alla behandlades som en del av familjen: HannaG-familjen. Psst! Bilden ovan visar när Hanna G gjore svinrygg på mig inför en fest för några år sedan. Kände mig sååå fin.

Härligt kaos

Förlåt, kära Hanna, men för några år sedan var kanske inte din salong det bästa alternativet om man ville sitta i lugn och ro och koppla av och uppleva en skön spakänsla. Det är betydligt lugnare nu, för på den tiden var det fler personer på salongen; fler frisörer, assistenter med mera. Nu är det ju bara Hanna (inte så bara).

 

Mys för två – jag menar tre!

Nu har mina barn flyttat hemifrån, men Ricky och jag går fortfarande alltid tillsammans till HannaG. När Ricky ska klippa sig sitter jag och tittar på (och pratar om allt mellan himmel och jord). Och när det är min tur sitter Ricky troget och väntar de 2 timmar som det tar att lägga slingor. Men nu ska världens bästa frisör bli världens bästa frisörlärare. Förhoppningsvis får vi fortsätta klippa oss hos HannaG fram tills dess.

PS! Glömde säga…
HannaG är otroligt skicklig på att klippa, färga, tona, slinga och tänka ut frisyrer som passar hårkvalitet, personlighet och hur mycket tid och omsorg man vill lägga på sitt hår. Puss på dig Hanna – vi ses snart igen!

4 Comments

 1. Hanna

  Så fint! Tack för fina & ärliga ord. Du har verkligen fått följa mig & min resa genom livets olika faser & jag er alla! Det är jag väldigt tacksam för!
  Även när livet är pannkaka så har vi varit varandras hallonsylt under åren. Blir alltid bättre när ni är på besök!
  🙌🏽🥰

  Reply
  • Fredrika Selen

   Ja, det är väl härligt när man kan vara öppen och ärlig och bara prata av sig allt elände (och glädjeämnen). Det mår man definitivt bättre av! Alltid lika kul att ses – kraaam!

   Reply
 2. Denise

  Härligt när man har ett speciellt band med sin frisör, blir ju som att umgås istället 😀

  Reply
  • Fredrika Selen

   Ja exakt! Det blir som en kompis. Vi har gått så länge hos HannaG – hela familjen – och det är alltid lika mysigt!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *