Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

För er som är nyfikna på hur det går med vårt husbygge…

Så kan jag berätta att det går i ett huj! Byggarna som Bosumhus har anlitat är otroligt proffsiga! De kommer strax före 7 på morgonen och så bara kör de på – i regn och rusk! Jag är inte avundsjuk på deras jobb! Själva är vi inne i den goa stugvärmen och kan sitta och titta på hur vårt hus växer fram. Det är sååå spännande! Vi gillar det vi ser så här långt (tur är ju det)! På bara en månad har det gått från ingenting till detta – imponerande! Visst är det coolt med de kraftiga stockarna i kärnvirke! Man får nästan lite känsla av timmerstuga. Vi har tänkt behålla en vägg rå och obehandlad och på den ska vi sätta vårt moderna konstverk med plexiglas i olika starka färger. Tror det blir en häftig kontrast! På nedersta bilden ser ni målbilden – hur det kommer se ut utifrån när allt är klart. Mitten av maj är det sagt, vi får se hur det går med det… Men med tanke på hur snabbt och effektivt alla jobbar så tror jag det kommer att bli så!

Spännande process att bygga hus!
Bosumhus är byggfirman
Jag älskar de grova timmerstockarna i kärnvirke!
Så här ser baksidan ut
Köket blir stort!
Så här ska det se ut när det är klart

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *