Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Grattis till Axel och tack till hela familjen Hansson Holm!

Här kommer ett gäng härliga bilder från gårdagens studentmottagning för Axel, som avslutat teknisk linje på Polhemsskolan i Lund – grattis! Kvällen var perfekt på alla sätt och vis – soligt och varmt väder, glada människor, fina tal och lycklig student. Maten var fiffigt “coronaanpassad” med massor av olika sorters grillad korv och tillbehör i små plastmuggar: senap, ketchup, bostongurka, rostad lök. Därtill två sorters potatissallad, surkål och ajvar. Även kvällens efterrättstårta var mumsig! Stort tack till familjen Hansson Holm för en glad och härlig kväll! Ett extra tack till storebrorsan Calle för hans fina tal till sin bror – bra jobbat! 

Hela gänget samlat för att fira Axel
Studentskylten
Mamma Boel håller tal till sin son
Richard i sin snygga österrikiska kavaj
Massor av gott att äta och dricka

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *