Jag kallade in expertisen.

Nu var det dags. För 5 år sedan köpte jag mina nuvarande läsglasögon och de har inte alltid förvarats korrekt och därför blivit repiga på glasen (såklart mitt i synfältet). Och så har ju synen blivit sämre med åren…suck! Nanna var gullig nog att komma hem tidigare från Köpenhamn för att hjälpa mig välja och Klara ställde också upp – tack! Och eftersom jag ändå skulle köpa ett par nya glasögon snart, så kändes det bra att göra det i dessa kristider. Alltid gynnar det någon – i detta fall Viu Eyewear.

Följ min blogg med Bloglovin

Är jag mest Sauvage eller Posh?

Egentligen hade jag redan bestämt mig för modellen Sauvage (på bilden nedan), men när man väl börjar ”prova loss”, så blir man så osäker. Det slutade i alla fall med att jag bestämde mig för de som var kaxigast och mest ”galna”. Posh hette de – utan några associationer i övrigt. Jag insåg att det ”bara” är läsglasögon och att jag ju faktiskt VILL ha knäppa och udda saker. Jag är riktigt nöjd med mitt val och väntar med spänning på leverans. Mitt slutliga val är de som jag bär på övre bilden.

Spontant hemmamys!

När vi kom hem hade vi finbesök av Ellen. Vi drack lite rosévin och snackade på. Ricky gjorde en liten delikatessmacka med gravad lax. Det är så gott! Huvudrätten blev havskräftor. Skaldjur är min absoluta favoritmat alla kategorier, så är det bara! Kul också att höra tjejernas planer så här i sysslolöshetens corona-tider. Deras senaste idé var att sminka och styla varandra i sina respektive stilar. Klara goes preppy och Ellen goes grunge. Ska bli intressant att se!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *