Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Ett av mina fynd på rean i Köpenhamn!

Och det perfekta fyndet för den svenska sommaren – en klänning med fleecetröja som överdel! Vi har ju inte alltid så varma somrar här om man säger så… Jag älskar Mads Nørgaards butik på Strøget! Hans kläder har alltid en sportig touch. Sedan är butiken dessutom fylld med andra favoritmärken – Saks Potts, Cecile Bahnsen, Stine Goya, Etzy… You name it! Jag kan gå i den butiken i timmar och kolla in alla underbara hårspännen och scrunchies. Det är som en välsorterad godisaffär för ett modefreak som jag. Vill ha ALLT! Det var här Nanna köpte två par jeans också. Det ena paret var ett par vintage Levi’s jeans. Så smart att även sälja snygga vintagejeans! Den här klänningen kommer garanterat bli en av sommarens favoriter! Den har till och med lufthål under ärmarna, om man skulle få för sig att träna i den haha!

Klänning Mads Nørgaard, sneakers Fila, hatt Ellesse, väska Louis Vuitton.

Jag i min Mads Nørgaard-klänning
Mina älskade Fila sneakers i guld
Lavendeln är så vacker nu!
Lufthål under ärmarna

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *