Följ min blogg med Bloglovin

Bara träningsgänget håller ställningarna!

 I onsdags träffades hela tjejgänget för att diskutera hur vi ska göra med vår träningsresa i maj. Eller snarare om vi ska boka om till ett senare datum, eller helt enkelt inte göra någonting och kanske få tillbaka även anmälningsavgiften. Annars får den bli vårt bidrag till den hårt drabbade resebranschen (i det här fallet Petter Stordalen).

Mysig vietnamesisk restaurang

Vi träffades i Lund, på Thúy – en trevlig liten restaurang med vietnamesiska delikatesser. Maten var verkligen underbart god! Jag var lite besviken att de inte hade någon klassisk ljus pilsner – så trött på alla APA, IPA och färsköl! Det godaste som finns är ju en iskall ljus pilsner! Men det fick bli vin istället – funkar också! Vi åt både förrätt och huvudrätt, men rätterna var märkligt lika. Hade uppskattat om servitrisen upplyst om detta. Är lite ringrostig på vietnamesiska…

Alltid lika kul att ses!

Men, det var härligt att träffa tjejerna igen! Vi får satsa på en helg i vårt sommarhus i Höllan – och kanske en spahelg någonstans. Snacka om att jag kommer att vara ressugen när detta är över – och träningssugen! Nu har till och med min crosstrainer fått lämna lägenheten för att ge ett rymligt och luftigt intryck på plåtning och visningar, så nu blir det svårt att få till morgonträningen! Bara att bita ihop och ge sig ut på power walk!

Önskar alla en skön helg! Njut av solen och våren!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *